Vastgoed Opkopers

Hoe het beste jouw appartement verkopen zonder makelaar?

appartement verkopen zonder makelaar

Jouw eigen appartement verkopen zonder makelaar klinkt misschien als een ontmoedigende taak, maar met een beetje kennis en inspanning kan het! Door de administratieve kant van de zaak te regelen en bestaande immowebsites te gebruiken, kun je jouw appartement verkopen zonder dure makelaarscommissies te hoeven betalen.

Vraagprijs bepalen

De eerste stap is het vaststellen van de vraagprijs voor je appartement. Je kunt dit doen door recente verkopen in je omgeving te onderzoeken en rekening te houden met eventuele renovaties of upgrades die je aan het appartement hebt aangebracht. Als je eenmaal een goed idee hebt van wat je appartement waard is, kun je beginnen met het benaderen van potentiële kopers 

Appartement op immowebsites zetten

Er zijn veel websites waarop je je woning te koop kunt aanbieden, zoals Immoweb, Zimmo en Immovlan. Zorg ervoor dat je duidelijke foto’s en gedetailleerde informatie over je appartement in de lijst opneemt. Je moet ook je contactgegevens opnemen, zodat geïnteresseerde kopers contact met je kunnen opnemen. 

Antwoorden op interesse

Als je eenmaal belangstelling van kopers begint te krijgen, is het belangrijk dat je snel en professioneel reageert. Wees bereid om eventuele vragen over het appartement te beantwoorden, en wees flexibel als het gaat om het plannen van bezichtigingen. 

Zorg voor de nodige attesten bij bezoek

Er zijn verschillende verplichte attesten die je nodig hebt bij de verkoop van jouw appartement. Je kan deze best hebben klaarliggen wanneer een bezoeker langskomt. Dit toont meteen aan dat je even professioneel bent als een vastgoedmakelaar.

Veel mensen zijn in staat om met succes hun eigen appartement te verkopen zonder gebruik te maken van een makelaar. Door deze stappen te volgen, ben je goed op weg om je appartement snel en zonder gedoe te verkopen! 

Wil je liever niet al te veel bezoekers ontvangen of antwoorden op tientallen mensen? Of wil je dat het sneller gaat? Er zijn ook veel opkopers van appartementen actief in Vlaanderen.

Delen:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Populaire pagina's

Misschien ook interessant...

Ontvang een online schatting voor uw vastgoed

Binnen de minuut ontvang je een accuraat beeld van de prijs die je kan krijgen voor uw vastgoed. Onze verkoop simulator gebruikt de laatste technologie en artificiële intelligentie om je 24/7 bij te staan. Je ontvangt meteen een schatting.

Onze schattingsimulator voor vastgoed zal meteen een exclusief rapport genereren rekening houdende met alle informatie die jij hebt gegeven. Op basis van jouw input kan onze tool een schatting op maat genereren.

Nadat je een gepersonaliseerde schatting ontvangt, kan je in aanmerking komen voor een vrijblijvend gesprek met één van onze beste en streng gecontroleerde partners. Zij adviseren u hoe je uw vastgoed snel & efficiënt aan de hoogst mogelijke prijs kan verkopen.

Gerelateerde artikels

× Vastgoed snel verkopen?