Snel en vrijblijvend een bod ontvangen

De snelste manier om ons te contacteren is ofwel via de live chat rechts onderaan onze pagina, of door ons te bellen op het nummer 0460 25 98 48.

Huis snel verkopen

Wij beantwoorden u zo snel als mogelijk.

Als we offline zijn en/of tijdens weekends, proberen we steeds binnen de 24 uren te antwoorden.

Als je ons liever een mailtje stuurt: dat kan via ons contactformulier of door rechtstreeks een bericht te sturen naar info@vastgoedopkopers.be.

5/5

Hoe werkt het?

Ben je op zoek naar een betrouwbare koper? Laat het ons weten en wij helpen je vrijblijvend verder met jouw zoektocht naar de ideale investeerder in jouw vastgoed. Dit kan bijvoorbeeld door ons via WhatsApp iets te sturen, of door hierboven enkele vragen te beantwoorden en jouw gegevens achter te laten.

Afhankelijk van jouw type pand en de ligging hiervan gaan wij op zoek naar de ideale opkoper. Wij weten welke opkoper er dicht bij jou actief is en van wie je het beste bod kan verwachten. Ons opzoekwerk is volledig gratis en vrijblijvend.

De door ons gekozen opkoper zal snel contact met jou opnemen en, als jij dat wenst, langskomen om jouw pand te bekijken en een bod uit te brengen. Meestal ontvang je al een bod binnen enkele dagen. Jij hebt dan zelf de keuze of je al dan niet op dit bod wenst in te gaan.

Waarom kiezen voor ons?

Misschien moeten we starten met onszelf even voor te stellen: onze website werd opgericht door Bart. Zijn doel is om verkopers van vastgoed te helpen in hun zoektocht naar een goede en betrouwbare opkoper. 

Zijn alle professionele opkopers te vertrouwen?

Dat is heel simpel: neen! Dat is dan ook de hoofdreden waarom we met deze website zijn begonnen. Er zijn opkopers die misbruik maken van de situatie, en zelfs onethisch en bedrieglijk handelen.

Oplossing: via ons enkel betrouwbare opkopers

Wij weten welke opkopers hoog scoren op het gebied van betrouwbaarheid, service en waar jij het hoogste bod mag verwachten. Dit hangt sterk af van de locatie van het pand. Er zijn namelijk veel opkopers die enkel actief zijn in een kleine regio van het land. 

Wat doen wij nadat je contact opneemt?

Wij gaan voor jou op zoek naar een opkoper met een grote interesse in jouw pand. Als we deze hebben gevonden, zal de opkoper vrijblijvend contact opnemen. Als je hier een goed gevoel bij hebt, kan je de opkoper laten langskomen en hem eventueel een bod laten uitbrengen. Je bent uiteraard niet verplicht om op dit bod in te gaan. Het is gewoon een mogelijke piste om jouw vastgoed snel te verkopen.  

Hoe snel gaat het?

Dit hangt ook weer af van de regio. Meestal vinden wij een geschikte kandidaat-koper binnen de 24 uren, en probeert de kandidaat-koper binnen de week langs te komen en een bod uit te brengen. Als je akkoord gaat met het bod, loopt alles zoals bij elke verkoop officieel via de notaris. De wachttijden hier hangen af van het aantal vastgoedtransacties in jouw regio.