Contacteer ons

De snelste manier om ons te contacteren is ofwel via de live chat rechts onderaan onze pagina, of door ons te bellen op het nummer 0460 25 98 48.

Huis snel verkopen

Wij beantwoorden u zo snel als mogelijk.

Als we offline zijn en/of tijdens weekends, proberen we steeds binnen de 24 uren te antwoorden.

Als je ons liever een mailtje stuurt: dat kan via ons contactformulier of door rechtstreeks een bericht te sturen.

5/5

Voordelen van onze online schatting

Binnen de minuut ontvang je een accuraat beeld van de prijs die je kan krijgen voor uw vastgoed. Onze verkoop simulator gebruikt de laatste technologie en artificiële intelligentie om je 24/7 bij te staan. Je ontvangt meteen een schatting.

Onze schattingsimulator voor vastgoed zal meteen een exclusief rapport genereren rekening houdende met alle informatie die jij hebt gegeven. Op basis van jouw input kan onze tool een schatting op maat genereren.

Nadat je een gepersonaliseerde schatting ontvangt, kan je in aanmerking komen voor een vrijblijvend gesprek met één van onze beste en streng gecontroleerde partners. Zij adviseren u hoe je uw vastgoed snel & efficiënt aan de hoogst mogelijke prijs kan verkopen.

Hoe werkt onze simulator?

Online schatting huis

Hoe kan je snel en gemakkelijk de waarde van je huis online schatten? Die vraag lossen wij op via onze simulator. Laat jouw vastgoed online schatten. Wil je een meer gedetailleerde schatting of snel een bod ontvangen? Dat is ook mogelijk: je kan dit helemaal op het einde aanvragen.

Factoren die de waarde van jouw huis bepalen

Als het gaat om het schatten van de waarde van je huis, zijn er veel factoren waarmee je rekening moet houden. Locatie, type woning, grootte van de woning en staat van de woning kunnen allemaal van invloed zijn op de totale waarde. Gelukkig hebben we een hulpmiddel ontwikkeld dat met al deze factoren rekening houdt, zodat je online een gratis en nauwkeurige schatting van de waarde van je huis kunt krijgen.

Hoe onze online schatting tool werkt

Onze online schatting tool is ontworpen om snel en gemakkelijk te gebruiken. Voer gewoon de locatie, het type, de grootte en de staat van je woning in. Van daaruit doet onze schatter de rest van het werk voor je. We houden rekening met de huidige prijzen op de vastgoedmarkt en passen onze schatting daarop aan. Onze simulatie is altijd up-to-date, zodat je erop kunt vertrouwen dat je een redelijk nauwkeurige schatting krijgt. 

Waarom onze tool gebruiken? 

Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van onze huis schatting tool. Allereerst is hij gratis! Je hoeft je geen zorgen te maken over verborgen kosten. Bovendien is hij, zoals we al eerder zeiden, snel en gemakkelijk te gebruiken. In slechts een paar minuten kun je een realistische schatting krijgen van de waarde van je huis. En last but not least: onze schatter is ongelooflijk nauwkeurig. Door rekening te houden met alle relevante factoren, zijn we in staat een schatting te geven die nauw aansluit bij wat je van een professionele schatter zou krijgen. 

Wat na de online schatting?

Als je op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om de waarde van je huis te schatten, zoek dan niet verder dan onze gratis online schatter! In slechts een paar minuten kun je een nauwkeurige schatting krijgen. Natuurlijk zal een fysieke schatting op maat veel gedetailleerder zijn. Het is dan ook een optie om na de online schatting te kiezen om vrijblijvend iemand te laten langskomen. Deze opkoper van vastgoed heeft veel expertise en zal potentieel ook een bod uitbrengen.